ЕКИПЪТ НА ЕМВЕКО СЕЛЕКТ ПРИСЪСТВА НА МЕЖДУНАРОДНАТА ДИСТРИБУТОРСКА СРЕЩА НА BERCO

Емвеко Селект взе участие в годишната дилърска среща, организирана от лидера в производството на ходова част за верижни машини BERCO.

Конференцията се състоя в завода на компанията в Копаро (Италия) на 11-ти и 12-ти юни и премина под мотото Berco is back in the race”.  Участниците имаха възможност да направят обиколка на завода, по време на която BERCO за пореден път демонстрира, че е технологичен лидер в индустрията.

През втория ден бяха представени продуктовите нововъведения, като беше отделено особено внимание на новия тип уплътнения за самосмазващи вериги BPR и на патентованата от BERCO ходова система ROBUSTUS TM. Тази система осигурява по-дълъг период на експлоатация на ходовата част и намаляване на разходите за обслужване на машината. При ROBUSTUS TM втулката се върти, когато е в контакт със звездочката, като по този начин се намалява триенето, а оттам и износването на ходовата част. Освен това при тази технология не се налага обръщане на осите и втулките, както и подмяна на звездочките по време на целия експлоатационен период на ROBUSTUS TM. По-широките звена в сравнение с конвенционалите системи, осигуряват балансирано износване на компонентите на ходовата част и повишават стабилността на машината.