гумени вериги

 

ЕМВЕКО СЕЛЕКТ доставя повече от 400 различни размера гумени вериги с широчина от 150 mm до 900 mm. Те могат да бъдат монтирани както на минибагери и минитоварачи, така и на комбайни. Конструкцията и материалът, от който са изработени осигуряват по-дълъга експлоатация, стбилност и комфорт на оператора при работа с машината. Доставяните от нас гумени вериги за строителна и селскостопанска техника комбинират висока износоустойчивост и минимален натиск върху почвата. За да запълним гамата от резервни части за ходова част, включихме в продуктовата си гама и ролки, звездочки и ленивци.

Поддържаме на склад гумени вериги за най-разпространените машини на пазара: BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, TAKEUCHI, NEUSON, IHI, CASE, HANIX, KUBOTA 

 

ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ГУМЕНИТЕ ВЕРИГИ
1. МАРКА И МОДЕЛ НА МАШИНАТА
2. ТРИ ОСНОВНИ РАЗМЕРА:

· Стъпка на веригата е разстоянието от центъра на един сектор до центъра на  следващия.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
ЕМВЕКО СЕЛЕКТ доставя гумени вериги, произведени по най-съвременните технологии и от висококачествени материали. Въпреки това, за да удължите максимално периода на експлоатация на вашите вериги, ви съветваме да вземете предвид следните препоръки:

1. При монтажа на веригата е необходимо да я обтегнете според препоръките на производителя на машината. Провисването на веригата спрямо централно разположените ходови ролки трябва да бъде 10 – 20мм. Проверявайте това провисване на всеки 25 мото часа.

2. Периодично проверявайте ходовите ролки, звездочките и обтяжното устройство на машината. Износването на останалите компоненти от ходовата част може да съкрати периода на експлоатация на гумената верига.

3. Избягвайте продължително придвижване на машината в скалист терен.

4. Поддържайте чиста вътрешността на гумената верига. Ако върху гумената верига попадне масло или гориво, те трябва да бъдат отстранени, защото могат да увредят структурата на каучука.