ВАЖНО! НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА РАБОТА

Уважаеми Колеги и Партньори,

Като социално отговорна компания Емвеко Селект винаги се е стремяла да бъде съпричастна и да подпомага здравните власти в борбата и мерките срещу разпространение на COVID-19 с ясното съзнание, че това води до негативи за бизнеса. В този момент за нас е по-важно да съхраним здравето и живота на хората и поради тази причина, считано от 22.03.2021 г. 50% от персонала ще работи от вкъщи, а служителите в склада ще работят на смени по двама човека.

Разбираемо е, че това ще доведе до забавяне в обработката на Вашите заявки и поръчки, но сме уверени че ще разберете и подкрепите нашата позиция. За да предотвратим излишно чакане, молим преди да посетите складовете ни, да се свържете с обслужващия Ви търговски представител, за да се уверите, че стоката Ви е готова за предаване. В случай на посещения без предварителна договорка, може да се наложи по-дълго изчакване и струпване на хора, което бихме желали да предотвратим.
Също така, си позволяваме да Ви напомним, че на цялата територия на нашите обекти (включитално на открито) е задължително носенето на маска, така че тя да покирва плътно носа и устата.

Благодарим за разбирането , бъдете здрави! 

От Ръководството.